Little Dreams - Nyfødt fotografering

3 timers fotografering inkl. 10 digitale filer
Pris: 3300 kr.

  • Op til 3 timers fotografering
  • Brug af forskellige baggrunde
  • Forskellige opstillinger/rekvisitter
  • 10 stk. færdig redigerede højtopløselige billeder 

​Søskende tillægPris: 400kr
Forældre tillæg:  Pris: 400kr

 

Gibsafstøbning til brug ved Little Dreams/nyfødt fotografering
Få lavet en gibs afstøbning et 3-4 uger inden termin og brug den i forbindelse med din  Little Dreams/ fotografering

Pris: 400 kr.

Er der noget mere fantastisk end når familien vokser med en lille ny. De bitte små fingre og tæer, den bløde hud, det er helt sikkert den mest fantastiske kærlighed man kan opleve og man ved med sikkerhed at ens liv aldrig bliver det samme igen.

Det må foreviges og det et mit privilegium at fastholde disse specielle øjeblikke for altid med denne unik fotografering, hvor du får foreviget den smukke start af din nyfødtes liv, og derved får et uvurderligt minde for livet.

Resultatet er en serie helt fantastiske billeder af din nyfødte baby i unikke omgivelser, og jeg har masser af forskellige rekvisitter, vi kan lege lidt med (tøj, hårbånd, møbler, baggrunde og meget mere). Du er også meget velkommen til at medbringe dine egne ting, som du gerne vil have med på billeder. Det kan være tøj, smykker, en bamse, et arvestykke, navlestrengshuen fra sygehuset eller noget helt andet.

 

Enhver der er forældre ved hvor hurtigt de første dage går.

Bookning hvornår?

Når først din baby har meldt sin ankomst, vil du have meget at se til , og vælge fotograf står ikke øverst på listen. Derfor er det bedst at book din babys første session allerede når der er to til fire måneder til din termin.

OBS ! Jeg tager kun to ind pr. uge til termins datoen.

Når du har født så sender du mig en SMS eller ringer til mig (sæt mig gerne på listen med bedsteforældre) så finder jeg en tid til jer, jo før du ringer jo større chance har vi for at finde en tid hurtigt.

Newborn billeder skal tages før babyen er 14 dage gammel og det ideelle er indenfor de 10 første dage, babyer der er yngre end 14 dage sover tunger og er mindre urolige.