Bryllups billeder

Bryllup pakke 1 - Portræt
Du får portrætfotografering af brudeparet på et aftalt sted, enten i mit atelier eller on location. Optimalt vil jeg rigtig gerne have en times tid med brudeparret, men det hele afhænger af jeres tidsplan. 
Pris: 5000 kr. (inkl. alle de bedste billeder i højtopløselige digitale billeder/filer og max 1 times fotografering, pr ekstra påbegyndt time 1000kr. )

                                                                                                                                                      

Bryllup pakke 2 - Kirke og portræt
Her får i billeder af brudgommen der kommer først, af gæsterne der ankommer og ikke mindst når bruden kommer.
Jeg tager billeder under vielsen, hvis det er tilladt og når i går ud af kirken. Herefter får i lidt stemnigs billeder udenfor kirken og til slut tager brudeparret og jeg ud og tager portræt billeder på en udvalgt sted.
Pris: 7000 kr. (inkl. alle de bedste billeder i højtopløselige digitale billeder/filer og max 2 timers fotografering, pr.ekstra påbegyndt time 1000kr)

Hvis I ønsker forskellige gruppe billeder af familien og gæster koster det ekstra 1000kr.

                                                                                                                                                    

Bryllup pakke 3 - Før kirke, Kirke, portræt  ELLER  Kirke, Portræt og fest
I får det samme som pakke 1 og 2 indeholder.
Derudover kommer jeg:
Enten før kirken hvor bruden får sat hår og lagt makeup og billeder imens i tager tøjet på og måske gommen der stryger skjorten og en masse stemnings billeder,
Eller tager jeg med til festen og tager billeder af lokalerne, borddækningen, parfotos og en helt masse stemningsbilleder. Jeg kører igen når i sætter jer til bords.

Pris: 10.000 kr. (inkl. alle de bedste billeder i højtopløselige digitale billeder/filer og max 4 timers fotografering pr. ekstra påbegyndt time 1000kr.)

                                                                                                                                                   

 

Bryllup pakke 4 - Fra makeup til i sætter jer til bordet

I får det samme som pakke 1 og 2 indeholder.
Derudover kommer jeg også før kirken hvor bruden får sat hår og lagt makeup og billeder imens i tager tøjet på og måske gommen der stryger skjorten og en masse stemnings billeder, og jeg tager med til receptionen og tager billeder af lokalerne, borddækningen, parfotos og en helt masse stemningsbilleder. Jeg kører igen når i sætter jer til bords.

Pris: 16.000 kr. (inkl.alle de bedste billeder i højtopløselige digitale billeder/filer max 8 timer pr. ekstra påbegyndt time 1000kr. )

                                                                                                                                                 

Bryllup pakke 5 - Fra kirke til brudevals

I får det samme som pakke 1 og 2 indeholder.
Derudover kommer jeg også før kirken hvor bruden får sat hår og lagt makeup og billeder imens i tager tøjet på og måske gommen der stryger skjorten og en masse stemnings billeder, og jeg tager med til receptionen og tager billeder af lokalerne, borddækningen, parfotos og en helt masse stemningsbilleder. Jeg kører igen når i sætter jer til bords.

Pris: 23.000 kr. (inkl.alle de bedste billeder i højtopløselige digitale billeder/filer max 10 timer pr. ekstra påbegyndt time 1000kr. )

                                                                                                                                                 

Bryllup pakke 5 - Fra make-up til brudevals
Ved denne pakke får i det hele med. Jeg er med fra start til slut. Jeg kommer fra bruden får lagt makeup og sat hår. Jeg forsøger også at komme forbi gommen og tage et par billeder af ham mens han gør sig klar. Herefter får i det samme som både i pakke 1,2 og 3 og udover det bliver jeg også under maden og får hele festen med. Jeg bliver helt indtil i danser brudevalsen. På denne måde får i foreviget hele denne skønne dag og i får utrolig mange billeder og kigge på så i ikke kommer til at glemme en eneste ting.

Pris: 25.000 kr.  (inkl. alle de bedste billeder i højtopløselige digitale billeder/filer og max 12 timers fotografering, ekstra påbegyndt timer 1000kr.)

Ved alle pakker gælder: kørsel ud over Hjørring kommune kommer der 5kr. pr. kørt km.

                                                                                                                                                 

 

Trash the dress - efter bryllupsdagen

Dette er en helt speciel bryllups fotografering. Det er for det seje og sjove. Her får du nogle helt unikke og anderledes billeder. Det er den sidste hyldest til din brudekjole :o)
Fotograferingen kan foregå mange steder. I havet, i skoven, på en regnvejrsdag eller måske på gården i ko stalden, alle mulige steder. Det er en fotografering hvor vi ikke skal passe så meget på kjolen, det gør ikke noget den bliver beskidt, den kan jo rensen :o)
Du får nogle super fede og helt uforglemmelige billeder, som de fleste ville ønske at de havde fået taget.

Pris: 3500 kr (inkl. 10 højtopløselige digitale billeder/filer. Max 1,5 times fotogrfering)

                                                                                                                                                   

 

Rådhusbryllup på hverdage.

Vielser på rådhuset er også noget helt specielt. Her kan jeg også være behjælpelig med at tage billeder.

Jeg har to pakker. Fælles for dem at de foregår på en hverdag og at alle billederne leveres på en CD i højprintbar opløsning, lige til at printe.
Passer pakkerne ikke til jer så kontakt mig endelig og vi kan finde en løsning som passer til jer.


Pakke 1. Portræt efter vielsen
Denne pakke indeholder portrætfotografering af brudepar på en aftalt location. Her laver vi sammen en lang række skønne og unikke billeder, lige som I ønsker dem. 

Pris: 3800kr.(inkl. min. 15 højtopløselige digitale billeder/filer Max 1 times fotografering)

                                                                                                                                             

Pakke 2. Vielse og portræt

Jeg ankommer til rådhuset lidt før vielsen, hvor udstyr gøres klar og lys testes mm. Jeg tager billeder når i ankommer sammen eller hvis i ankommer hver for sig, så tager jeg af gom og gæsterne, når de ankommer, bruden når hun ankommer og får rettet tøj, hår m.m. Hvis det er tilladt, så tager vi også billeder under selve vielsen, og når I går ud. Derefter kører vi hen til den aftalte location, som ved pakke 1.

Pris: 5000 kr. (inkl. alle de bedste billeder fra vielsen + 20 stk portrætter. Billederne er Højtopløselige, digitale billeder/filer og max 2 times fotografering)

Ved alle pakker gælder: kørsel ud over Hjørring kommune kommer der 4kr. pr. kørt km.