Anmeldelser fra min Facebookside

Lisa Mandrup Hansen Vi havde fornøjelsen af, at få vores piger fotograferet af Janne. En super god oplevelse for både børn og forældre. Vil klart anbefale Janne til min familie og venner.

Lisa Høgaard Vildt god fotograf er lykkelig for min nye billeder, selv manden i butikken, hvor jeg har fået dem fremkaldt, måtte hører hvor de var taget.

Tina Schmidt Jørgensen Hold nu op en fantastisk oplevelse at blive fotograferet hos jer vores datter på 2 år, blev helt naturlig "træt" af at blive fotograferet, efter en go halv time, hvad gør Janne , jamen hun sætter sig da bare ned og hygger og læser bog med hende - efterfulgt at hun får hende op og flyve - og så fik vi da lige et par billeder mere i kassen kan kun varmt anbefale jer - vi kommer helt sikkert tilbage.

Iben Eliasen Dalsgaard Nørmølle

Janne er altid sød og imødekommende og er super dygtig til sit arbejde og jeg ser frem til næste fotografering. Kan varmt anbefale Janne

Trods det, at vi ikke engang har set det færdige resultat, er vi ikke den fjerneste smule i tvivl om at vores penge er givet godt ud. Fantastisk behandling af vores lille dreng på 6 dage. Og os, som nybagt forældre - Super professionel og super sød. Man føler sig ikke bare som et nummer i køen. Vi kommer igen

det er vildt flotte/søde/smukke billeder vi ser her på siden

Marianne Schütze

Janne er super engageret og interesseret i at sikre et godt og brugbart resultat for sine kunder. Som iværksætter havde jeg en klar idé, som vi i fællesskab udviklede yderligere med et fantastisk resultat til følge. Janne foreslog en suveræn lokation og det gav mange flotte fotos. Jeg er meget tilfreds og vil klart anbefale Janne til andre. Både erhverv og privat.

5 stjerner
 

Super billeder taget af en knald dygtig fotograf der forstår at fange børn samt voksne :) hurtig levering, god service udover det almindelige og ellers bare en mega sød person :) kan klart anbefales :)